Всеки ден този мъж може да бъде забелязан на път за фитнеса.

...
Всеки ден този мъж може да бъде забелязан на път за фитнеса.
Коментари Харесай

За духа и тялото: Шведски свещеник дава фитнес съвети на миряните си

Всеки ден този мъж може да бъде видян на път за фитнеса. Но като се изключи че поддържа формата си, той поддържа и духа на хората.

Оскар Арнгардън е лутерански духовник в Упсала, северно от шведската столица Стокхолм. И постоянно употребява акаунта си в Instagram, с цел да дава спортни и духовни препоръки на своите над 30 хиляди почитатели.

" Много хора питат за подготвителната ми стратегия, по тази причина пробвам да демонстрирам нещо след всяка подготовка, тъй че и други хора да го пробват - гири, кардио - нещо, което да форсира пулса. Библията споделя, че тялото е храм на душата. Човек би трябвало да намерения по какъв начин да се отнася към този храм. Да намерения по какъв начин може да е допустимо най-хубав със самия себе си ", споделя той.

38-годишният мъж търси нови способи да доближи до вярващите.

" Трябва да помислим по какъв начин църквата да се демонстрира на хората, да се среща с тях. А къде са те? В обществените медии. Така че, и ние би трябвало да сме там ", заключва Арнгардън.

Затова Оскар продължава да разгласява препоръки и препоръки в помощ на своите последователи - за здрав дух в крепко тяло.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР